roots3
Brengt folklore tot leven!

Donkere Dagen DinershowEen leuk uitje tijdens de donkere dagen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Vandaar dat een aantal leden van Link700 (het platform voor ondernemers en maatschappelijke organisaties in Breda-Oost) de koppen bij elkaar heeft gestoken en een bijzondere dinershow heeft bedacht op zaterdag 18 november aanstaande. 

Tijdens deze avond zullen de jonge, getalenteerde dansers van Roots Youth Folk Company een kleurrijke, wervelende show ten tonele brengen met dansen die hun oorsprong onder andere vinden in de Kaukasus, Polen en uiteraard ook Nederland. Snel voetenwerk wordt afgewisseld met stijlvolle lyrische vrouwendansen in een spetterende voorstelling uitgevoerd in de mooiste kostuums! 

The Foodbox Catering zal met vier gangen voor de inwendige mens zorgen en bij de dansen passende gerechten presenteren. Zo ziet en proeft u verschillende culturen op één avond van wel heel dichtbij. 

Dankzij sponsoring van Link700 kunnen we deze avond met viergangendiner en drie consumpties aanbieden voor slechts € 30,-- en voor Bredapashouders voor slechts € 5,--* per persoon. De tickets zijn uitverkocht.

We hopen dat u met volle teugen zult genieten van wat we met zorg voor u hebben samengesteld.


Zaterdag 18 november - 17.30 uur
Wijkrestaurant Stichting De Leystroom - Lage Kant 60 Breda

* Maximaal vier kaarten per Bredapas, u dient uw Bredapas bij entree te tonen

Facebook